Kevään merkkejä ja mielen pohdintaa

Terveisiä sairastuvalta! Masennuksen lisäksi olen saanut jonkin vatsaflunssan ja yritän parantua siitä parhaani mukaan. Hankalinta tässä on ollut se, ettei ole kotona voinut tehdä mitään. Jopa viesteihin vastaaminen on ollut lähes ylivoimaista. Kaveriksi nappasin vielä yskänrokon huuleeni, joten tässä ollaan tautien kanssa. Mutta näistä selvitään ja tsempataan kohti tervettä päivää!

Muutaman viikon takainen oravakamu.

Olen pohtinut paljon masennusta ja sairautta kokonaisuutena. Myös sairauden hyväksyntä on ollut asialistalla, kun olen näitä pyöritellyt mielessäni. Olen tullut siihen tulokseen (ainakin näillä pohdinnoilla nyt), että on vaikeaa hyväksyä se, että masennus ja omat ahdistavat asiat sijaitsevat oman pään sisällä. Vaikka tiedän, että luon itselleni omat möröt ajattelemalla ja ylireagoimalla, niin se on silti vaikeaa hyväksyä. Elämän kiertokulku on silti hankala asia varsinkin, jos se koskettaa itseä tai on kiinni omasta käyttäytymisestä. Käyttäytymistä voi ohjata edelliset kokemukset ja sitä kautta tulleet mallit siitä, miten toiset käyttäytyivät niissä tilanteissa. Yhtenä juttuna olen huomioinut sen, että mieli olettaa toisten käyttäytyvät tietyllä tavalla ja on toisinaan hankala hyväksyä, kun he toimivatkin eri tavalla ja päin vastoin kuin mieli sanoo. Anyway, tässä tilanteessa pääsyni DKT-ryhmään oli kuin lottovoitto, sillä sitä kautta opin toimimaan toisin. Kaikki on lopulta kiinni itsestä.

Kevään selkeä merkki.

Täällä sairastuvalla olen katsonut jälleen tv-sarjoja enemmän kuin aikoihin! C morelta löytyvä Aallonmurtaja vei mut täysin mennessään enkä malttaisi odottaa torstaihin, että näen toisen kauden viimeisen jakson. Myös tällä hetkellä Neloselta tulevat Temptation Island Suomi ja Selviytyjät on katsottu niin pitkälle kuin mahdollista. Jospa tästä paranisi ihan vain sillä, ettei ole uusia jaksoja sarjoista katsottavana? Tosin illalla tulee uusin Selviytyjät jakso katsottavaksi… Oloni on tähän aikaan aamusta melko hyvä, mitä nyt tuskan hiki ilmestyy otsalleni pelkästä ajattelusta. Toivotaan, että tämä olisi nyt tältä erää tässä!

Voimabiisi, jonka voit kuulla elokuvassa Tyttö sinä olet tähti.

Paljon voimia ja halauksia sinne kirjoituksen lukijoille. ❤

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s