Tavallinen torstai, josta ei jännitettävää puuttunut

Eilen oli pitkä ja jännittävä päivä! Ihmettelen, miten pysyin hereillä koko päivän ja jaksoin seikkailla paikasta toiseen. Jännitys yritti purkautua, mutten antanut sille tilaa. Selvisin – ja hyvä niin!

Ajoimme paremman puoliskoni kotiseuduille ja vietimme päivää hänen äitinsä luona. Siinä sivussa katselin lapsen iloa kiipeillä puissa ja nautin lämpimästä päivästä. Illalla pääsin seuraamaan tuon kesäteatterinäyttelijän harjoituksia, jonka jälkeen nautimme Ainon kanssa lämpimästä illasta pelaillen Pokemonia. Päivän aikana löysin muuten 8 neliapilaa, joista 7 lähti tuottamaan onnea mukaani – se 8. jäi tuottamaan onnea jollekin toiselle.

🍀

Mutta mikä teki päivästä niin jännittävän? Kaksi juttua, joita jännitettiin ja toisesta katosi jännitys päivän aikana. Ensimmäinen, jota jännitetään edelleen, on WSOY:n ja Prisman kirjoituskilpailu. Osallistuin kilpailuun alkuvuodesta ja tulokset voittajasta selviävät 12.6. Tosin, minä jännitin ja odotin tulosta jo eilen – alkuperäisen aikataulun mukaan. Eli tätä jännitetään vielä hetki!

Toinen perhosia vatsan pohjalle tuonut asia oli häiden juhlapaikalla vierailu. Ja paikka osoittautui mahtavaksi, kauniiksi sekä juuri meille sopivaksi! Voisin tähän listata monia suurenmoisia adjektiiveja, mutta nyt se on lyöty lukkoon – häiden juhlapäivä! Siitä riittää teille kerrottavaa enemmänkin ja omana kirjoituksenaan!

Tuleva kesä osoitti jo mahtavuutta pelkästään tällä torstailla. En malta odottaa, mitä loppukesällä on meille tarjota!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s