Bullet Journal for a reason

Jokainen hyvä suunnitelma vaatii tilaa suunnitteluun ja aikaa pohtia erilaisia vaihtoehtoja. Helpointa on suunnitella, kun kaikki ajatukset löytyvät yhdestä paikasta eikä monena muistilappuna useammalta pöydältä tai kalenterin välistä. Ei siis liene yllätys, että myös häille on oma muistikirjansa ja se täyttyy vaihtelevasti – mutta varmasti. Muistikirjana toimii siis mustalla kannella varustettu Nuuna, koossa M. Alunperin luulin ostaneeni mustilla sivuilla varustetun muistikirjan, mutta tämä tuli silti käyttöön ja tarpeeseen. Ainakin kaikki häihin liittyvä ideointini löytyy yksien kansien välistä!

Muistikirja hääsuunnitelmille.

Olen tehnyt jokaiselle aihealueelle oman merkin, askarrellen ne mustasta paperista. Mustaa paperia on onneksi vielä lisää, jotta voin lisätä uusia aihealueita (jos jotain uutta tulee mieleen ja on unohtunut jo merkityistä). Olen yrittänyt varata asioille tarpeeksi tilaa ja jättänyt tyhjiä sivuja, jottei tila pääsisi loppumaan kesken. Poiketen perinteisestä ajatuksesta, joka useasti liitetään bujoiluun, hääbujossa ei ole merkitty sisällysluetteloa tai osiota merkeille. En käytä sitä (ainakaan vielä) kalenterina, mutta sivuja on vielä jäljellä, jotta voisin ottaa kalenteriosion käyttöön. Ehkä siinä hetkessä, kun päivämääriä on enemmän tiedossa ja aletaan laskea eri tavalla päiviä johonkin tiettyyn päivään. ❤

Muistikirja alkaa vihittävän parin kuvista ja hashtageista, joita olen ajatellut käytettävän sosiaalisessa mediassa meidän päivään liittyen. Seuraavilla sivuilla on tärkeät päivämäärät sekä listat tärkeistä henkilöistä häihin liittyen. Kaaso, häätukihenkilö, morsiusneidot ja bestmanit on listattuna, vaikka heitä on hankala unohtaa.

Sivumerkit helpottavat oikean kohdan löytymistä.

Tähän mennessä tärkeimmiksi alueiksi ovat nousseet teema, morsiusjuttuja, budjetti, askarreltavat ja inspiraatiot. Jokainen kohta täydentyy sitä mukaan, kun tulee uusia ajatuksia tai ideoita asioiden suhteen. Kaiken kaikkiaan kategorioita on tällä hetkellä 18, mutten epäile niiden tarkentumista ja yllättävää lisääntymistä.

Olen saanut hääkirjaseeni jonkin verran suunnitelmia ja ajatuksia, joita haluaisin toteutettavan meidän päivän aikana. Päivän värit on päätetty yhdessä sulhasen kanssa, paikka juhlille varattu ja hääpuku melkein päätetty. Tällä hetkellä tärkeimpiä asioita suureen päivään liittyen ovat säästäminen, keskustelu häistä ja askartelujen aloittaminen. Uskallan arvata, että aika tulee loppumaan kesken, mutta vielä tuntuisi olevan aikaa kaiken suunnitteluun ja pieneen häähaaveiluun.

Onko teillä muistikirjoja tietyillä teemoilla? Kuulostaako ajatus täysin absurdilta? Kommentoikaa ja kertokaa ajatuksianne tähän liittyen. 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s