Häiden tärkein asuste

Kirjoitus on tehty kaupallisessa yhteistyössä JJ’s House :n kanssa. Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä.

Uskoakseni lähes jokaisen morsiamen tärkein huolenaihe ennen häitä on löytää se tietty puku, jossa tuntee olonsa kauniiksi. Ensimmäiset mielikuvat hääpukujen sovittamisesta ovat itselläni Sinkkuelämää-elokuvasta. Muistatteko sen kohtauksen, jossa Carrie sovitti useampaa kaunista ja erilaista pukua? Aivan, hän näytti jokaisessa onnelliselta ja kauniilta. On hankalaa tähdätä yhtään vähempään, kun on kasvanut kyseisen tv-sarjan kanssa.

Olen kahlannut internetin läpi ja etsinyt edullista, mutta kaunista hääpukua. Ajatukseni hääpuvusta ovat olleet melko selkeät, mutta internetin hääpukuviidakossa omatkin ajatukset (ja ne vankat mielipiteet) muuttuvat melkein samaa tahtia, kuin sivustot joilta pukua etsin. Miten voisin löytää juuri sen puvun, joka saisi minut tuntemaan itseni prinsessaksi tuona suurena päivänä?

Tilanteeni helpottui hieman, kun sain yhteydenoton *JJ’s Houselta ja tutustuin heidän sivustonsa pukutarjontaan. Hetken selattuani ja etsittyäni, löysin heidän sivustoltaan sen unelmieni hääpuvun! Valinta oli vaikea, koska sivustolla on useita eri malleja hääpuvuista. Hintataso sivuston puvuilla on hyvä ja haun voi rajata esimerkiksi puvun hinnan, mallin, värin tai vaikka häiden tapahtumapaikan mukaan. Mielestäni on myös hienoa, että puvun voi tilata omien mittojensa mukaan eikä tarvitse valita valmista kokoa! 

Haluan seuraavassa esitellä teille suosikkejani kaikista hääpuvuista. Ja saatte arvata, mikä niistä on juuri se puku. Se ”the dress”, jossa minä aion sanoa sen kuuluisan sanan ja aloittaa uuden vaiheen elämässäni. Jaottelin löytämäni puvut teille kahteen osaan: pienemmän budjetin puvut (1-8) ja suuremman budjetin puvut (9-16). Ja tässä ne tulevat – minun suosikkini!

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-16.38.19.png

1. Olkaimeton unelma satiinivyöllä. Satiinivyön värin saat valittua omaan makuun sopivaksi ja vaihtoehtoja värille on tarjolla nopean laskemisen mukaan 33 erilaista. Tämän puvun löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-16.45.06.png

2. Olkaimeton hääpuku ihanilla yksityiskohdilla. Tämä kaunokainen on saatavilla kolmessa värissä (valkoisena, luonnonvalkoisena tai samppanjan värisenä) ja siinä on ihania pieniä yksityiskohtia, joissa riittää ihailtavaa! Tämän puvun löydät *täältä.

3. Olkaimeton nilkkapituinen hääpuku. Tässä kauniissa puvussa on myös pieniä ihania yksityiskohtia ja tämä on myös saatavana kolmessa värissä (valkoisena, luonnonvalkoisena tai samppanjan värisenä). Tässä häämekossa minua miellyttää helma, jossa on kauniita kuvioita. Tämän puvun löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-16.52.54.png

4. Vaaleanpunainen unelma. Kuka sanoikaan, että hääpuvun pitäisi olla valkoinen? Tämä tanssiaismekko on kaunis yksityiskohtineen ja kääntää varmasti useamman juhlavieraan katseen päivän prinsessaan. Tämän puvun löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-17.24.25.png

5. A-linjainen ja kauniisti laskeutuva unelmapuku. Tämä poikkeaa aikaisemmista unelmapuvuista helmaltaan, mutta olkaimeton malli on itselle se mieluisin (ellei se ole vielä näkynyt näissä). Tätä pukua on saatavilla kolmessa värissä (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja). Tämän puvun löydät *täältä.

6. Hääpuku kauniilla epäsymmetrisellä helmalla. Tämä puku teki itseeni vaikutuksen erilaisuudellaan ja kauniilla muotoilullaan. Puvun kanssa saa miettiä kenkävalintaa juhlapäivään huolellisesti, sillä ne ovat erilaisesti esillä helman alta. Tätäkin pukua on saatavilla kolmessa värissä (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja). Tämän puvun löydät *täältä.

7. Vaaleanpunainen prinsessaunelma. Puvusta tulee itselleni mieleen satu prinsessa Ruususesta. Puku on kaunis ja siinä on ihania pieniä yksityiskohtia, joissa riittää ihasteltavaa niin morsiamella kuin juhlaväelläkin. Jos vaaleanpunainen ei olekaan sinun värisi, voit valita tämän puvun värin 31 muusta vaihtoehdosta. Tämän puvun löydät *täältä.

8. Klassisen tyylikäs hääpuku. Tämä puku ihastuttaa klassisilla linjoilla on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Puku näyttää mukavalta päällä ja laskeutuu kauniisti. Puku on saatavilla kolmessa eri värissä (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja). Tämän puvun löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-17.56.12.png

9. Olkaimeton ja helmin koristeltu unelma. Tästä puvusta sain sellaisia ”Carrie Bradshaw”-fiiliksiä. Kauniit helmin koristellut yksityiskohdat ovat osa kaunista kokonaisuutta, joka muistuttaa lapsuuden prinsessapukuhaaveista. Värin voit valita kolmesta vaihtoehdosta (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja). Tämän kauniin puvun löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-18.02.22.png

10. Kerroshelmainen unelma. Puvun kauniina yksityiskohtana on satiinivyö, jonka väri on valittavissa 33 eri vaihtoehdosta. Hääpuvulle on kolme eri väri vaihtoehtoa (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja), joten satiinivyön värin voi valita puvun väriin (sekä häiden väriteemaan) sopivaksi. Tämän kauniin puvun löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-18.07.23.png

11. Hääpuku röyhelöisellä helmalla. Tämän puvun kaunis leikkaus ja yksinkertaiset yksityiskohdat tekivät minuun vaikutuksen – röyhelöisen helman lisäksi. Puku laskeutuu kauniisti ja helma tuo puvulle runsautta. Tämäkin puku on saatavana kolmessa värissä (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja). Voisinko kuvailla, että pelkkää rakkautta? Tämän puvun löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-18.11.46.png

12. Helmin koristeltu unelma. Tästä tulee hyvällä tavalla kermakakkumainen fiilis. Puku laskeutuu kauniisti ja helma tulee esille erottuen mekon yläosasta. Tämän kauniin puvun saa valita mieleisessään värissä kolmesta vaihtoehdosta (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja). Tähän pukuun pääset tutustumaan *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-18.13.46.png

13. Helmin ja kirjailuin koristeltu hääpuku. Tässä puvussa on samankaltaisia ominaisuuksia kuin edellisessä. Tyylikäs ja kermakakkumainen puku näyttää varmasti hyvältä kenen tahansa päällä. Puvun värin lisäksi voit valita kirjailujen värin 7 vaihtoehdon joukosta. Puvun värin voit valita valkoisen, luonnonvalkoisen ja samppanjan väliltä. Tämän kaunottaren löydät *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-18.15.55.png

14. Ripaus perinteitä. Tiesittekö, että morsiuspuku on alkujaan ollut musta, jotta se sopii muihinkin juhliin? Tässä yhdistyvät nykyisen käsityksen valkoinen että entisaikojen musta hääpuku. Puvussa on kauniita valkoisia yksityiskohtia mustassa yläosassa. Voin kertoa, että tämä vei palasen minun sydämestäni! Pääset tarkastelemaan tätä pukua *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-18.18.00.png

15. Todellinen tylliunelma ja ehkä jokaisen pikkutytön unelmien puku. Kauniisti kerrostuva helma ja istuva yläosa ovat taatusti ihailun kohteena tuona suurena päivänä! Tämän puvun värin voit valita kolmesta vaihtoehdosta (valkoinen, luonnonvalkoinen ja samppanja). Pääset tutustumaan tähän ihanaan pukuun *täältä.

https://mustavalkoinenhome.files.wordpress.com/2019/06/nc3a4yttc3b6kuva-2019-6-14-kello-18.35.29.png

16. Todellinen prinsessapuku. Tämä puku tuo mieleeni elokuvan ”Beauty and the Beast” ja sen Bellen kauniin kultaisen tanssiaismekon. Tässä on mielestäni samaa vivahdetta. Jos viininpunainen ei ole sinun värisi, voit valita väriksi myös valkoisen, luonnonvalkoisen, samppanjan tai punaisen. Myös kirjailun värin saat valita 10 eri värin joukosta. Tämän unelmapuvun löydät *täältä.

Mitäs sanotte, mikä on se minun unelmieni puku? Entä löytyikö tästä sinulle mieluinen puku, jossa haluaisit astella alttarille? ❤ Jos näistä ei löytynyt omaa suosikkia, niin sivustolta löytyy suuri valikoima hääpukuja, joista löytyy varmasti myös sinun unelmiesi hääpuku. Sivuston valikoimasta löytyvät myös kauniit iltapuvut, jos hääpuku ei ole itsellesi ajankohtainen. Kirjoitan teille vielä iltapuvuista myöhemmin, ihaillaan vielä hetki näitä kauniita hääpukuja! ❤

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Häiden tärkein asuste

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s