Iltapukujen loistoa

Kirjoitus on tehty kaupallisessa yhteistyössä JJ’s House:n kanssa.

Voisin kuvitella, etten ole tämän tilanteen kanssa yksin. Siis juhlat tulossa, mutta ei mitään sopivaa mekkoa juuri niihin juhliin. Usein sitä havahtuu tähän tilanteeseen aivan liian myöhään, mutta yritän antaa teille vinkin, josta kannattaa ottaa koppi. Vähän kuin kirjoituksessani hääpuvuista, listasin teille tähän kirjoitukseen *JJ’s House:n valikoimasta kauniit *iltapuvut, ja toivon, että tästä löytyisi jollekin teille apua. Valitsin teille tällä kertaa 8 erilaista iltapukua ja linkit niihin löytyvät tutusti iltapukujen esittelyjen alta.

  1. Ensimmäinen valitsemani puku on tässä! Kaunis, melko yksinkertainen ja kertakaikkiaan upea! Puvun voi valita myös toisessa värissä, jos musta ei tunnu oikealta väriltä. Väri vaihtoehtoja on onneksi useita, 25 muuta mustan lisäksi. Tämän puvun löydät *täältä!

2. Tämä mekko vei palasen sydämestäni. Kaunis ja linjakas mekko saattaa saada huomiota muilta vierailta, mutta vain hyvässä mielessä. Värin voi valita 28 värin joukosta. Tämän puvun löydät *täältä!

3. Tällä puvulla on peräti 33 eri värivaihtoehtoa! Ja onhan tämäkin todella kaunis ja näyttävä. Tämän mekon kauneus piilee mielestäni siinä, että helma ei ole aivan tavallinen vaan hieman erilainen lyhyemmän helman jäädessä kuultavan helman alle. Tämä kaunis puku löytyy *täältä!

4. Tämän iltapuvun värivalikoima on peräti 52! Itse olen sitä mieltä, että tämä puku on hieman aikuisempaan makuun ja sopii myös monenlaiseen juhlaan. Puvussa on kauniita yksityiskohtia ja mainitsemisen arvoisena yksityiskohtana edessä oleva koriste. Tähän pukuun voit tutustua *täältä.

5. Punainen unelma, jonka voit valita kuitenkin 51 muussa värissä. Mielestäni tässä puvussa voisi astella vaikka linnan juhliin, sillä puku on kaunis yläosan kaikkine yksityiskohtineen ja kauniisti laskeutuvan helmansa ansiosta. Löydät tämän kauniin puvun *täältä.

6. Kaunis, erilainen ja näyttävä. Sitä tämä puku on! Jos valkoinen ei ole sinun värisi, voit valita puvulle jonkun tarjolla olevista 16 muusta väristä. Minua viehättää tässä erityisesti sen erilaisuus ja kauniit linjat. En keksi tästä kauniista puvusta sen enempää kehuja, mutta voisin tässäkin mennä esimerkiksi linnan juhliin. Tähän kauniiseen pukuun voit tutustua *täällä.

7. Tälle puvulle on jälleen monta eri värivaihtoehtoa ja onhan tämä kaunis ja näyttävä! Puku on minulle mieleinen olkaimettomana ja kauniilla helmalla varustettuna. Helma laskeutuu kauniisti röyhelöineen. Olen sanaton tämän kauneudesta. Pääset ihastelemaan pukua *täältä.

8. Tämä puku on mielestäni hieman aikuisempaan makuun, mutta herätti kiinnostukseni yksityiskohtaisine olkapäineen. Puvun leikkaus on kaunis ja tämäkin ihanuus laskeutuu kauniisti. Tämän kauniin iltapuvun ja sen 43 eri värivaihtoehtoa löydät *täältä.

Löytyikö näistä iltapuvuista sinun suosikkiasi? Vai löytyikö suosikkisi jostain muusta valikoiman puvusta? Kaikille iltapukua etsiville paljon tsemppiä etsintään! Se oikea puku löytyy varmasti.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s