Jaksoinko koko viikon?

Moikka täältä koneen äärestä! Halusin tulla kertomaan teille, miten jaksoin tuon pitkän viikon (jolla ohjelmaa riitti vaikka ja kuinka paljon). Nyt voi jo sanoa, että aika alkaa kultaa muistoja, koska tällä hetkellä tuntuu, että viikko kului yhdessä hujauksessa. Eihän se niin tietenkään ollut.

Alkuviikko meni nopeasti, tai oikeastaan se maanantai. Tiistaina otettiin suunta Hämeenlinnaan ja illalla bailattiin Metallican tahtiin. Keikka oli hyvä, mutta viime vuonna nähty Guns n’ Roses oli hivenen parempi niin settilistaltaan kuin tapahtumapaikaltaankin. Tallinnan Laululava oli siis monesti mukavampi paikka kuunnella musiikkia ja nauttia keikasta, kun ei tarvinnut kokoajan kuikuilla pitkien ihmisten yli. Anyway, keikka oli hyvä! Seuraava päivä menikin jonkinlaisessa koomassa, kun kotona olin keikan jälkeen vasta seuraavana aamulla klo 5. Pitkä oli siis se tiistai!

Metallica @ Hämeenilnna

Keskiviikon horroselämästä selvittiin rauhallisella tahdilla ja kävin kahvittelemassa kaaso-ihmisen luona. Ajatus ei toiminut (tai kulkenut) juuri kummallakaan, joten yhdessä oleminen sujui ilman suuria paineita tai puheensorinaa. Torstaina kävin Myllyssä ostamassa hääkutsuihin tarvikkeita ja yritin kääntää edelleen huonosti menneen päivän parempaan suuntaan. Perjantaina Aino lähti hoitoon. Oli outoa olla kotona ilman Ainoa, mutta Aino lähti hoitoon syystä. Meillä oli suunta rokkaamaan ja lähdettiin tuon komeamman puolison kanssa festareille.

Stam1na @ Karjurock

Festareilla jaksoin yllättävän hyvin! Matkasimme kotiin nukkumaan molemmiksi öiksi, joten nukuttuakin tuli hyvin. Mutta pää pysyi kasassa, suosikki esiintyjät tuli nähtyä (tai ainakin sellaiset, joita ajattelinkin suuntaavani katsomaan). Ainoa, jonka keikka jäi välistä (siis harmittavasti) oli lauantain viimeinen esiintyjä. Toisaalta, oli parempi olla hieman aikaisemmin kotona kuin valvoa ja pomppia vielä tunti.

Sunnuntaina käppäilin kauppaan ja kasailin mieltäni viikon jäljiltä. Viikkoon mahtui paljon hyviä, mutta myös paljon hankalampia hetkiä, joista toipuminen vie oman aikansa. Tällaisia hankalia hetkiä on ollut hieman enemmän viime aikoina, mutta hetki kerrallaan yritetään selviytyä eteenpäin. Hankala olo seurasi ihan alkuviikolle asti, mutta huominen saanee olla parempi!

Tällä hetkellä elellään siis tiistaita ja olen saanut aikaan hieman siivoilua. Mieli tekee tepposiaan ja olo on välillä todella huono. Juuri nyt fiilis on suhteellisen hyvä ja ajattelin intoutua vielä tekemään hieman ruokaa sekä ripustan puhtaat vaatteet pyykkikoneesta kuivumaan. Jännitän huomista, sillä mun hääpuku saapuu! Ja Ainon sisko on meillä hoidossa muutaman päivän ja torstaina mennään äidin kanssa hieman kuuntelemaan elävää musiikkia. Kyllä tämä tästä!

Tsemppiä viikkoon kaikille! ❤

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s