AURA

Viikko on lopuillaan ja –onneksi– tänään saa rauhoittua, sillä viikko on ollut melkoinen vuoristorata ja pyörremyrsky. Siskoni nappasi Ainon mukaansa mökille viettämään viikonloppua (nappasi ei liene oikea termi, koska koiravanhus piti auttaa auton takaluukkuun) ja pääsemme tuon murusen kanssa eri tavalla rentoutumaan, kun ei ole Ainon lenkittämistä huolehdittavana. Tämä kirjoitus ei liity nyt kotimme sekalaiseen tunnelmaan tai Ainon viikonloppulomaan mökillä vaan johonkin aivan muuhun, josta olen onnellinen, kiitollinen ja innoissani. Enkä enää malta olla kertomatta!

Loppuvuodesta kirjoittelin hakemuksen #auracultiin ja sain tietää tämän kuun alussa, että tulin valituksi! Nyt alkaa porukka pohtia, mikä on aura ja mitä sillä tarkoitetaan. Kyseessä ei ole lumiaura, Aurajuusto tai edes kyseinen kunta Varsinais-Suomessa. Kyseessä on kaunis muistikirja Aura ja #auracult on siis kyseisen brändin brändilähettiläsyhteisö. Jospa kerron teille tästä vielä hieman lisää?

Kaikessa kauneudessaan, Aura the notebook ❤︎
*Aura saatu

Tämä kaunis pistesivuinen muistikirja ei ole aivan tavallinen, sillä sivut on kauniisti värjätty ja numerointi kulkee keskellä sivua (alareunassa, mutta ei sivujen ulkoreunassa, kuten kirjoista on yleensä tuttua). Kokoluokaltaan tämä ihanuus on A5-kokoa ja sivuja on reilusti, nimittäin 208! Aura on kaunis, kannet ovat pehmeät ja kaksi mustaa merkkinauhaa auttaa pysymään kärryillä siitä, mihin on viimeksi jäänyt. Lisää tietoa tästä kauniista muistikirjasta löytyy täältä! Ja Aura löytyy myös instagramista nimimerkin aura_notebooks takaa, joten laittakaanhan tämä seurantaan! Pakko todeta vielä, että tuntuu melkein rikolliselta sanoa Auraa muistikirjaksi, kun muistikirjasta tulee itselleni täysin erilainen mielikuva.

En ole malttanut aloittaa tätä ihanuutta vaan pääsyn ihailemaan sitä päivittäin ja monta kertaa. Jotenkin on sellainen olo, että tämä ansaitsee vain kauniita asioita, unelmia ja hyviä fiiliksiä. Ehkä unelmakarttoja, kauniita mietelauseita ja kauniita ajatuksia? Tässä pätee sama pohdinta kuin muissakin asioissa; hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Idearikasta ja kaunista viikonloppua kaikille! ❤︎

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s