Kotoilua vapaaehtoisesti

Terveisiä omaehtoisen kotoilun maailmasta! Täällä ollaan ja viimeiset viikot ovat hurahtaneet ohitse nopeammin kuin tajuankaan. Hassua, miten samalla aika tuntuu matelevan ja ajoittain pysähtyneen, varsinkin näin Koronan tuoman poikkeustilan aikana. Me täällä voimme hyvin vaikka blogi on viettänyt hiljaista kuukautta. Maailman tilanne viruksineen päivineen on saanut minutkin, todella sosiaalisen ihmisolennon, jäämään kotiin viettämään laatuaikaa tulevan aviomieheni kanssa.

Kerrottakoon niitä kuulumisia, joita on ehtinyt kertyä. Aloitetaan masennuksen tilasta, joka alkaa olla tilanteessa melkein voitettu. Viikon päästä ollaan päätetty asiakkuus psykiatrialle ja jatkettu elämää masennuksen voittaneita. Olen alkanut paremmin hahmottamaan sen, ettei huono päivä tarkoita masennuksen palanneen vaan kuuluvan osaksi elämää. Ja tein haun ammattikorkeakouluun, pyrkimyksenä saavuttaa opiskelijan titteli (ja saada ne alennukset). Ennakkotehtävät on myös palautettu onnistuneesti, joten nyt ei auta kuin odottaa toukokuuta ja tietoa siitä, onko selvittänyt tiensä valintakokeisiin asti.

Vaikka tämä maailmalla jylläävä virus on sulkenut paljon palveluita, pääsemme silti sanomaan tahdon. Tosin päivä muuttui meistä riippumattomista syistä ja minkäänlaisia juhlia ei voi järjestää tämän tilanteen vuoksi. Jotenkin olen nyt se kiirehtivä morsian, joka haluaa äkkiä sukunimen vaihtoon. Olen heittänyt vitsiä siitä, että kiire on muodostunut niiden yksin vietettyjen vuosien aikana. Mutta olen onnellinen tuon pörröisen miehen kanssa, joten miksi ei? Voisin kirjoittaa pitkästi tästä, mutta pidetään tämä nyt lyhyenä.

Olen innostunut äänikirjoista, kalenterin koristelusta entistä enemmän, päiväkirjan kirjoittamisesta, tv-sarjoista ja podcasteista. Olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin, oppinut toteuttamaan viikoittaiset terapiakäynnit etänä Koronaviruksen vuoksi, ihastunut tuohon arjen kanssani jakavaan mieheen yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikin puolin mennyt kuukausi on ollut hyvä ja olen edelleen sitä mieltä, että kaikella on tarkoitus. ❤︎

Mun tarjoamat vinkit kotoiluun näin poikkeusaikana kuulostavat ehkä pieniltä, mutta kerron ne teille silti. Anna itsesi levätä, tee asioita joista nautit ja anna aikaa itsellesi. ❤︎

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s