Syksy

Paljon on jälleen ehtinyt tapahtua ja täällä hipsitään edelleen eteenpäin. Tai ainakin yritetään vaikka se edelleen tuntuu ajoittain hirveän hankalalta. On luottavainen olo tulevaan ja uusiin haasteisiin, jotka odottavat ihan kulman takana. Jännittävää ja innostavaa samaan aikaan enkä osaa eritellä kumpi voisi olla hallitsevampaa – innostus vai jännitys.

Monet ovat huomanneet, että Big Brother on jälleen tehnyt paluun. Myönnän, että minusta on kuoriutunut jälleen kyseisen ohjelman suurkuluttaja ja kuulun siihen tiimiin, joka seuraa mökkiä enemmän kuin taloa. Jännittävää, miten tämä BB-kausi vielä jatkuu. Syksy tuo mukanaan muitakin kiinnostavia sarjoja – Temptation Island, Suurin Pudottaja, Vain Elämää… Jo lyhyellä matematiikalla voi päätellä, että sohva tulee tutuksi syksyn aikana. En malta odottaa!

Uusista tuulista mainittakoon, että nyt melkein kahden vuoden sairasloman jälkeen pääsen kokeilemaan työelämää! Ja kyllä, se jännittää ja innostaa samaan aikaan todella paljon. Olen toiveikas, että asiat järjestyvät ja tämä syksy on täynnä uusia mahdollisuuksia. Näen tämän mahdollisuuden vain positiivisena ja arkeen toimintaa tuovana asiana. Tästä tulee mahdollisuuksien ja uusien tuulien syksy.

Vielä pari viikkoa on aikaa valmistautua uuteen arkeen ja hoitaa siirretyt (mutta edelleen tekemättömät asiat) pois alta. Ja on jätettävä myös aikaa lomailulle, jotta akut olisi todella ladattu uusia haasteita varten.

Ihanaa alkanutta syksyä just sulle ❤︎

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s