Hiljaiselon jälkeen

Ihanaa kesäistä sunnuntaita jokaiselle! Kahden vuoden tauko teki hyvää, mutta kaipasin kirjoittamista valtavasti. Päiväkirjat eivät sentään täyttyneet, koska kiire on ollut vahvasti läsnä. Mutta on eteenpäin menty myös, ei tässä pelkkää kiirettä ole ollut.

Muistatteko työkokeilun, jonka aloitin niihin aikoihin, kun blogi jäi tauolle? Tuo työkokeilu jatkui kevääseen asti ja opetti ainakin sen, ettei aamuvuorot ole mua varten. Tai eivät ainakaan olleet tuolloin. Ensimmäisen työkokeilun päätyttyä aloitin uuden työkokeilun, joka osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Tällä polulla olen edelleen, mutten ole enää ollut työkokeilijan roolissa vuoteen. Sain nimittäin toisen työkokeilun kautta töitä ja nyt työskentelen nuorisotyöntekijänä. Meinaan ihan hengästyä, kun katson tätä matkaa kauempaa. Olen oikeasti onnistunut!

Ihana Aino, joka vielä reippaana esiintyi blogissa 2020, nukkui pois 11,5 vuoden iässä. Jouduimme tekemään vaikean ratkaisun huhtikuussa 2021, mutta se oli silti oikea päätös Ainon kannalta. Ikävä on todella suuri usein, mutta Aino on edelleen taulussa kotimme eteisessä.

Ehkä nopeasti, mutta koiraton elämämme ei kestänyt reilua puolta vuotta pidempään. Joulukuussa 2021 meille muutti Titi, joka on laittanut ainakin mut koetukselle. Ihanan rakas hän silti on, vaikka koettelee rajojaan vielä monen monta kertaa.

Lyhyet kuulumiset, joiden jälkeen on hyvä jatkaa tätä blogimatkaa. Mustavalkoisen pilven reunalla on hyvä istuskella. Yritän saada kirjoitettua teille lisää kuulumisia, ehkä jopa pidemmän kaavan kautta, kunhan saan tietokoneen kanssani yhteisymmärrykseen.

Ihanaa alkanutta kesää ❤︎

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s