Mitä tapahtuu?

Ihanaa perjantaita kaikki! Mä en tiedä, mikä pistos nyt tuli (ihan ku ei olis kiire jo valmiiksi), mutta halusin kirjoittaa kuulumisia. Elämä on alkanut rullata uusilla urilla, vaikka kiirettä ja tehtävää on niin töissä kuin vapaa-ajalla. Noh, aletaas kertoa!

Aloitetaan helpolla, sillä masennusvapaata aikaa on ollut jo pitkään. Se ei tarkoita, tai ole synonyymi sille, että elämä olisi helppoa tai ruusuilla tanssimista. Vaikeuksia ja vastoinkäymisiä on siltikin. Mielialalääkitys on edelleen osa aamuja, mutta lähinnä sen vuoksi, että mieli ei heittäisi takaisin masennuksen syövereihin. Jonain päivänä mulla on enemmän rohkeutta ja saan lopetettua lääkityksen. Se ei ole kuitenkaan vielä!

Arki pyörii pitkälti työn ympärillä. Säännöllinen iltatyö, työn tuoma vastuu ja kodin askareiden välillä etsitään edelleen kunnollista tasapainoa. Hyvin on näiden välillä on kuitenkin tasapainoteltu ja arki on rullannut. Vapaa-aikaa tähdittävät edelleen Pokémon Go (oon jo melkein levelillä 48!), lenkkeily koiran kanssa (ja ilman), lukeminen sekä äänikirjat ja tehtävät Kalenterimanian ylläpidossa. Elämä on aika hyvää pitkälti, mutta kuoppia matkalle mahtuu ja kelläpä ei?

Lienee aika valmistautua töihin. En lupaa, että tekstiä tulisi säännöllisesti, mutta kokeillaan. Ihanaa viikonloppua anyway!

Halauksin, Terhi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s